Tips voor de verzorging van je haar

Het is belangrijk om goed voor je haren te zorgen. Sterren als Rihanna, Kim Kardashian laten zien dat lang haar weer in is. Het is belangrijk om het haar wel in topvorm te krijgen en te houden. Ook wanneer je kort haar hebt zoals Katy Perry is dit uiteraard belangrijk. Het is dan wel wat gemakkelijker. Graag delen we wat tips om je haar mooi te houden. Hoofdluis voorkomen hoort hier ook bij!

Vermeid de tangen

Wanneer je mooi lang haar hebt is het beter om geen stijl- en krultangen te gebruiken. Het is moeilijk om het haar mooi glanzen te houden. Kies een kapsel waar geen krultangen voor nodig zijn. Het is ook belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Niet teveel wassen

Kies ervoor om de haren niet teveel te wassen. De hoofdhuid moet gezond zijn. Met te veel shampoo gaat deze juist achteruit. Het is beter om de juiste olie te behouden. Het haar moet natuurlijk niet te vet worden. Was dan de haren gewoon even.

Veel water drinken

Hydratatie is het geheim van een gezond en lang leven. Het is de manier om mooie lange haren te krijgen en te houden. Het zorgt voor een geweldige glans waar je volop van zult genieten. Gebruik ook de juiste haarborstel.

Regelmatig knippen

Wacht niet te lang om weer naar de kapper te gaan. Laat regelmatig het dode haar wegknippen. Verwen jezelf bij de kapper en laat je eens helemaal gaan.

Voorkom luizen

Het is moeilijk om luizen te voorkomen. We krijgen ze vaak juist van anderen en het komt niet van onszelf. Het is belangrijk om andere mensen met luizen te mijden. Ze springen namelijk zo over op je haar. Wanneer je ze wel hebt is het belangrijk om luizen shampoo te gebruiken en alle kleren te wassen.